Adria Media Group je regionalni lider u medijskoj industriji. GIR i Filip Rašković odabrali su temu hotela Adria i kao rezultat toga, mnogi ikonični elementi ugrađeni su u dizajn kancelarije. Prostor ima jaku lokalnu temu.

Apartman O smešten je u lepoj stambenoj zgradi iz 1920-ih, u srcu beogradske pešačke zone Obilićev venac. Zadatak koji je pao u ruke neverovatno talentovanih srpskih dizajnera, Studio Autori, bio je da stvori malu gradsku oazu uz evociranje sećanja na stari stambeni stil Beograda.

EDEN Rezidencija

Studio Fluid je arhitektonski studio iz Beograda.
Sama zgrada Vinarije Eden impozantno se uzdiže u središtu imanja, dok ga okružuje beskrajni vinograd. Proizvodni pogon i barrikue soba nalaze se pod zemljom, dok će prostorija za degustaciju i uskoro biti otvorena za posetioce.

CPA HQ

Nekadašnja zgrada Beka u centru Beograda rekonstruisana je i pretvorena u poslovni prostor Poslovnog centra Kalemegdan. Kompanija CPA Global iznajmila je dvospratni prostor u ovoj zgradi od 2.500 m2 koji je trebalo moderno urediti i prilagoditi zaposlenima kako bi mogli da rade, ali i da se zabave.

Roche Srbija

Kancelarija Roche Serbia nalazi se u okviru poslovnog prostora od 900 kvadratnih metara u GTC Green Heart, poslovnom parku u Beogradu. Odluka klijenta da preseli posao sa 2000m2 na 900m2 poslovnog prostora, sa istim brojem korisnika kancelarije, uzimajući u obzir postojeće navike korisnika, predstavlja pravi izazov.