Muuto brend vuče korene iz skandinavske tradicije dizajna koju karakteriše kvalitet, estetika, funkcionalnost, umeće i jednostavan izraz. Za ovu sezonu Muuto nam je predstavio neke od starih proizvoda dopunjene novim materijalima i bojama, ali su nas obradovali i sa nekoliko novih! Ambit lampa u novoj veličini i svetlo plavoj nijansi! Izrađena od aluminijuma koji je ručno… Read more »

Adria Media Group je regionalni lider u medijskoj industriji. GIR i Filip Rašković odabrali su temu hotela Adria i kao rezultat toga, mnogi ikonični elementi ugrađeni su u dizajn kancelarije. Prostor ima jaku lokalnu temu.

Apartman O

Apartman O smešten je u lepoj stambenoj zgradi iz 1920-ih, u srcu beogradske pešačke zone Obilićev venac. Zadatak koji je pao u ruke neverovatno talentovanih srpskih dizajnera, Studio Autori, bio je da stvori malu gradsku oazu uz evociranje sećanja na stari stambeni stil Beograda.


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /app/public/wp-content/themes/Gir/templates/1-homepage.php on line 151

Nova Ethnicraft kolekcija 2021

Nova godina, novi favoriti!S velikim entuzijazmom smo očekivali novu Ethnicraft kolekciju 2021, koju vam predstavljamo. Kao i prethodne godine, trend u dizajnu enterijera je fokusiran na personalizovanost i autentičnost. Više od 25 godina, Ethnicraft kreira nameštaj vanvremenskog dizjana i od kvalitenih materijala. TNajbitnija karakteristika Ethnicraft-a je da proizvede dobar dizajn koji se odlikuje autentičnošću, jednostavnošću… Read more »

GIR Outlet

GIR Outlet je stigao! Do 60% popusta na nameštaj, aksesoare, kućne tekstile, i kuhinjske predmete od traženih brendova i dizajnera. Proizvodi su dostupni do isteka zaliha, zato požurite i nabavite svoj omiljeni dizajnerske proizvode po nižoj ceni!