Black Friday Sale

Svakog pretposlednjeg petka u novembru, aktuelni su veliki popusti u trgovinskim objektima, koji su poslednjih godina sve više aktuelniji i u Srbiji – Popusti za Crni petak.

Period kupovine na popustima u Americi je aktuelan još od 1952.godine, a ubrzo nakon toga, ova groznica je zahvatila i Ujedinenjno kravljevstvo, a zatim je popularnost prešla i na Evropu i to naročito u Austriji. Nemačkoj, Švajcarskoj, ali i u Australiji, Indiji, Kini.

Spremili smo vam specijalne popuste na odabrane GIR proizvode!

Crni petak zvuči zlokobno. Nešto poput petka 13., kada oni skloniji sujeverju jedva čekaju da dođe subota. Ali Crni petak je jedan od najuzbudljivijih dana u godini, a često je i najsrećniji dan u godini. Nezvanično, taj dan se takođe može označiti kao praznik potrošnje.

Afteroom Coat hanger, brend Menu

Since the 1930s, Black Friday in the US marks the beginning of the Christmas shopping season. Thanksgiving is a non-working holiday that is celebrated every year on the fourth Thursday in November. As it falls about a month before Christmas, and as many workers have always struggled to put together the holiday on Thursday and the coming weekend, the Friday after Thanksgiving meant that many they would be home. And the opportunity to go shopping.

U GIR Storu vas očekuje posebna selekcija proizvoda prepoznatljivih brendova u tamnim, crnim tonovima. Na popustu od 20-30% možete pronaći komade nameštaja, dodatke za kuhinju, tekstilne i dekorativne aksesoare za vaš dom.

Ovde možete videti odličnu ponudu za komade nameštaja, lampe, posuđe i predivne dodatke za uređenje doma. Predmeti iz Crnog petka dostupni su samo dok traju zalihe, tako da ne gubite vreme!

Svi znaju da nema ništa bolje od svežih nekoriščenih notesa! Ako želite da se zabavite, sa blagim dodirom jedinstvenosti, onda vam predlažemo da pogledate našu ponudu Design Letters priborom za prvi dan škole. Sa poznatim fontom Arne Jacobsena iz 1937. godine i jednostavnom idejom, možete ga učiniti vrlo ličnim.

Dajemo vam 30% popusta na celu kolekciju Design Letters!

Možda toga nismo ni svesni, ali svetlo igra ključnu ulogu u dizajnu i estetici vizuelnog okruženja. Rad i kretanje postoje samo kada postoji svetlost, a osvetljenje je nezaobilazan faktor u opažanju okoline, utičući tako na način na koji osećamo i reagujemo na određeni prostor. Veliki izbor rasvete vas očekuje u našoj ponudu sa popustima za vreme trajanja Crnog petka.

Normann Copenhagen pravi divne stvari. Ovo zvuči vrlo jednostavno, ali imajući u vidu da je u praksi,  povoljna cena na prvom mestu po važnosti u odabiru proizvoda, a dobar dizajn na drugom, to može biti i vrlo komplikovano. Craft kolecija i Krenit činije su tipičan primer ovakvog pristupa. Neki od ikoničnih dizajn komada je dostupno po specijalnim cenama od petka do utorka, u okviru akcije Crni petak!

Rad sa drvetom, kao materijalom, je centralni proces onoga što radimo u GIR-u. Otkrivanje novih boja i istraživanje novih tekstura, predstvalja veći deo faze istraživanja i razvoja proizvoda, pre nego što novi dizajn ugleda svetlost dana. Zbog velikog interesovanja, dva najpolularnija proizvoda iz naše, GIR kolekcije, su od sada dostupna i u crnoj boji i to po specijalnoj zniženoj ceni tokom akcije Crni petak!

Love it or loathe it, the Black Friday phenomenon isn’t about to disappear, so bring a friend and join in us in GIR Store from Friday to Tuesday for the Black Friday Sale! Možete da volite ili ne, fenomen Crnog petka neće nestati, zato povedite prijatelja i pridružite nam se u GIR Storu u periodu od petka do utorka u okviru akcije popusta povodom Crnog petka.