Catena Media Office

Zadatak: Projekat opremanja; Upravljanje projektom;
Arhitekte: Studio Autori
Površina: 550 m2
Tip: Komercijalni i poslovni prostor
Godina projekta: 2017.
Lokacija: Airport City, Beograd
Brendovi: GIR nameštaj po meri, GIR Kolekcija
Fotografije: Relja Ivanić

GIR nameštaj po meri:
Metal Frame Rack
GIR Kolekcija:
Catapult swing

Catena Media jedna od najuspešijih svetskih firmi u iGaming industriji iza koje stoji tim znatiželjnih individua. Oni su želeli interesantan poslovni prostor za svoje zaposlene, a Studio Autori im je tu želju realizovao.

Reč je o kancelarijama otvorenog plana dizajniranih s idejom da svako od zaposlenih ima svoju ličnu zonu za rad i opuštanje. Rezultat su kancelarije koje su poput igre, pune trikova, prepreki, zabavnih karakteristika, tajnih ćoškova i iznenađenja. Ovim je duh onlajn industrije igara na sreću transponovan na elemente i način korišćenja prostora.

Kancelarija Catena Media nalazi se u poslovnom centru Airport Citiy, u Beogradu i dizajnirana je tako da svaki zaposleni ima svoju zonu za rad i opuštanje. Ovo je kancelarija otvorenog prostora sa pogledom na panoramu Novog Beograda. Plafon je obojen u crno, tako da su detalji i instalacije na njemu neutralisani. Izbeljene bukove zidne obloge daju ovom radnom prostoru topao osećaj. Drveni zid u ulaznoj zoni je takođe velika magnetna tabla koja posetiocima i zaposlenima omogućava da od magneta u različitim oblicima i bojama kreiraju grafike i poruke. Na ovaj način oni stvaraju novu poruku dobrodošlice sa svakom promenom.