Deca kod kuće: Učenje kroz igru

Zbog zatvaranja škola širom sveta, milioni dece su prinuđeni da ostanu kod kuće. Za to vreme, roditelji razmatraju potrebe deteta za strukturom, učenjem, vežbanjem, socijalnim kontaktima i slobodnim vremenom, ali i o racionalnim i staloženim objašnjenjem i razumevanjem cele situacije.

Deca će ovo vreme smatrati sličnim dugim školskim pauzama ili letnjim odmorom, ali nije sasvim isto.

Za razliku od letnjeg odmora, ova pauza je iznenadna i neplanirana, a vreme van škole nije određeno. Deci to može biti teško da razumeju. Uopšte, ljudima nije dobro kada nisu sigurni u budućnost, čak ni u prostoru tako jednostavnom kao što je raspored.

Vreme za spavanje i buđenje

Nakon prvih nekoliko dana, ovog neočekivanog raspusta, dete ili tinejdžer bi trebalo da sledi uobičajeni raspored spavanja radnim danima do vikenda. Najbolje bi bilo da se redovno bude i odlaze u krevet, kao dok se pohađa škola, jer to čini da se nastavi kontinuitet, kako posle ne bi bio problem da se vrate u redovan ritam.

Snurk, Dečije posteljine
Ispraćaj dece u krevet može biti priličan izazov. Na kraju krajeva, kako se običan stari krevet može nadmetati sa svim igračkama sa kojima mogu da se igraju dok su budni? Neka odbrojavanje započne. Ispod ovih prekrivača sanjaće daleko izvan zvezda. Zato što je odelo astronauta tamo stvarno. Nije iz prodavnice kostima iza obližnjeg ugla, već iz svemirskog muzeja Space Expo. Lezite, zatvorite oči i osetite da gravitacija trenutno opada. Hjuston, uspeli smo! Sve što nedostaje je set sjajnih nalepnica na plafonu.
Konačno posteljina koji svetu pokazuje ono što ona uistinu jeste: prelepa princeza. Samo napred i mazite se, sanjajte o svom princu koji šarmira na belom konju. Ali prvo se postarajte da savršeno ležite ispod svoje dijamantske tijare. Kakva uspavana lepotica!

Ferm Living, Lampe za dečiju sobu
Lampe u dečijoj sobi dodaju nežnu svetlost i čine ambijent maštovitijim. Odabrali smo raznoliku kolekciju dečijih lampi, od prelepih stonih do plafonskih i zidnih lampi. Otkrijte vesele dečje lampe Ferm Living-a, Neka deca čitaju, igraju se i sanjaju pod mekom svetlošću ovih ukrasnih balone sa vrućim vazduhom, Air ballon lamp. Izrađeni su od hrastovog furnira obojeni u pastelne boje. Zidna svetiljka Kaktus izaziva atmosferu pustinje i Divljeg zapada. To je uzbudljiv element dizajna enterijera za dečiju sobu i zanimljiv je dekor čak i kad je isključen. Nijansa perforiranog hrastovog furnira stvara ugodno, meko svetlo za igru i čitanje.

Napravite radni raspored

Veliki broj dece suočio se sa zatvaranjem škola i izolacijom u ​​vlastitom domu. Škola nije jedino mesto za učenje. Kad je vaše dete kod kuće, vi ste im učitelj. Ali sve ne mora da bude kao lekcija u učionici. Iznenadite svoju decu otkrivanjem nečeg novog tako što ćete prikriti aktivnosti učenja kao zabavno vreme. Isprobajte angažovane i efikasne aktivnosti koje možete da obavljate kod kuće. Kreirajte učenje igrajući se igrama koje pokreću vašu decu dok uče o raznim predmetima. Za predškolce počnite s osnovnom igrom koja mu pomaže da nauči domaće životinje, brojeve, boje, oblike. Prilagodite igru za decu školskog uzrasta tako da analizira anatomiju, svetsku vladu, strani jezik i istoriju.

Safari puzzle
Safari zagonetka, brenda Ferm Living će zabaviti vaše mališane i naučiti ih o životu na Safariju. Slagalica je od drveta i sadrži divlje životinje i deo je serije Ferm Living Kids Safari. Izdržljiva slagalica je odličan način za treniranje njihove koordinacije, dok suptilne boje i prirodno drvo dodaju elegantan dodir vašem domu.

Safari puzzle

Šator, brenda Ferm Living u plavoj ili boji senfa, na pruge, predstavljaju savršeno skrovište za vašeg malog istraživača, a da i stilski odlično izgledaju. Napravite zaklon za svoje mališane u ovom ukrasnom šatoru za igru. Pamuk, koji je ukrućen drvenim okvirom stvara zaštićeno mesto za decu da se igraju, čitaju i opuštaju – a na prozorima se nalaze roletne zavese za dodatnu privatnost. Prikladan preklopni dizajn može se lako prevoziti i skladištiti.

Šator na pruge, Ferm Living

Igranje sa bojama

Ako u trenutnoj situaciji oklevate oko krečenja zidova, dečji crteži su jednostavan način da osvežite dečiju sobu. Svojim veselim bojama i razigranim dizajnom dečiji crteži će oduševiti najmlađe članove porodice.

Izaberite nekoliko plakata za crtanje ili sastavite kolaž koji pokriva ceo zid.

‘’„Dodajte umetnički pečat aktivnostima svoje dece sa ovim neonskim bojicama i dizajnerskim slovima.“.’’

Slefridges Says

Bojice by Design Letters
Pomoću bojica iz kolekcije Arne Jacobsen od strane brenda Design Letters, deca razigrano uče abecedu dok crtaju i boje. Ovaj set uključuje 15 bojica, svi u modernim bojama, ukrašeni kompletnim abecedom od A-Z. Možete da igrate i učite abecedu istovremeno kao i boje. One su savršene za decu, ali i odrasle koji vole dizajn! Olovke se isporučuju u praktičnoj kutiji za olovke za lakše čuvanje.

Color Crayons

Vreme je za ručak!

Dečiji obroci mogu biti popriličan izazov – ali vesela jela mogu učiniti da jelo izgleda kao dečja igra. Jedite i načite nešto novo, preko tanjira od melamina, koji su ukrašeni slovima abecede koje je dizajnirao Arne Jacobsen.

Ko kaže da obrok mora biti dosadan ili borba? Sa setom pribora za jelo od melamina dizajnerskog slova Letters Alphabet, jedenje može postati zabavno i lako.

Set za jelo by Design Letters
Posebno stvoren za decu, ovaj pribor za jelo je savršen za gladne mališane. Napravljen od melamina, set je siguran za meka usta i lagan za držanje malih ruku. Naravno, ako te ruke puste, ne morate brinuti. Trajnost melamina čini ove komade izdržljivima. Uključujući četiri osnovna dela, set za jelo Design Letters Alphabet sadrži viljušku, nož, kašiku i kašičicu. Svi oni su prilagođeni deci. Ovu ikoničnu tipografiju dizajnirao je poznati danski arhitekta Arne Jacobsen. Pored toga što je elegantan i zabavan, set za jelo Design Letters takođe je i edukativan i može se koristiti za učenje vašeg deteta abecedi.

Kids Melamine Letter Cups

Potrebna nam je toplina i sigurnost

Više nego ikad, deca se moraju osećati sigurno i voljeno. Kada ste sami kod kuće, vaši najbolji prijatelji su igračke. Punjene igračke upotpunjuju dečiji svet toplinom i daju boje svojim emocijama. One su tu, pored nas, još od prvih dana naših života.

Toliko je razloga da se radujemo, i još toliko da kažemo Dragička!

Dragička igračke su posebne i svaka od njih je drugačija od ostalih. One su duhovite, smešni likovi sa stvarnim licima. Ručno rađene, od prirodnih materijala, one će postati pravi prijatelji svoj deci i pružiti uživanje u toplini doma. Dragička lutke nose nešto važnije od proizvedene funkcionalnosti – zadržavaju svoje misli, emituju emocije i bez preterivanja, komuniciraju dobro sa svetom koji ih okružuje.

Naša želja je da svako dete, bilo malo ili veliko ima zaista specijalnu igračku, jednu jedinu na celom svetu, onu koja pokreće priče i maštu.

Zabavite svoju decu otkrivanjem nečeg novog tako što ćete prikriti aktivnosti učenja kao zabavno vreme. Nadamo se da ste uživali u našim izborima i da će vam neke preporuke pomoći da stvorite više zabavnog i kreativnog vremena za svoju porodicu. Budite sigurni, ostanite kod kuće! 🤎