Ethnicraft 2020 Kolekcija

Kao što smo najavili u prethodnom postu, 2020. godina je već velika za Ethnicraft. Osim novog vebsajta, za Proleće/Leto 2020 pripremili su i novitete u dizajnu namještaja.

Poslednjih 25 godina Ethnicraft stvara bezvremenski nameštaj i aksesoare izrađene od kvalitetnih materijala. Dizajn je namerno bezvremenski, izdržava trendove i dobro se povezuju sa različitim stilovima, i može se preneti iz jednog u drugi dom, prenoseći priče jednog života u drugi.

  • Stolovi

Stolovi za ručavanje i pomoćni stočići imaju funkciju da zbliže ljude. Ethnicraft ima veliku kolekciju stolova u različitim veličinama i za različite potrebe.

Mikado sto za ručavanje

Tribecta stočići za kafu

Cove pomoćni stočić

  • Stolice i sofe

Od stambenih i maloprodajnih, do ugostiteljskih i radnih mesta: Ethnicraft predstavlja savršen izgled i za svoju novu kolekciju su nam doneli različite vrste stolica za sedenje i sofe. Neke od njih koje već znate kao sofa Ethnicraft N701 sada dolaze i u varijanti od najkvalitetnije kože

  • Skladištenje

Dizajnirani imajući na umu funkciju i karakter, Ethnicraft komode i ormarići nude mnogo prostora za odlaganje stvari i dodaju eleganciju bilo kojoj prostoriji. Bilo koji ukrasni predmet koji želite da sačuvate i izložite? Regali predstavljaju estetski okvir za vaše omiljene stvari.

Graphic komoda

Grooves komoda

  • Kancelarije

Možete biti na poslu ali ne morate se osećati tako. Stvorite nadahnjujuće radno okruženje i uredite kancelariju onako kako želite, bez da žrtvujete stil ili udobnost.

Profile radni sto

Menjajte položaj iz sedećeg u stojeći češće tokom dana biste stimulisali protok krvi ali i važnije poboljšali svoj radni proces.

Bok Cowork sto

Bok radni sto sa podesivom visinom

Svi Ethnicraft proizvodi su dostupni u GIR Store-u. Da pogledate Ethnicraft 2020 katalog u celosti kliknite ovde!