GIR Outlet

GIR Outlet je stigao! Do 60% popusta na nameštaj, aksesoare, kućne tekstile, i kuhinjske predmete od traženih brendova i dizajnera. Proizvodi su dostupni do isteka zaliha, zato požurite i nabavite svoj omiljeni dizajnerske proizvode po nižoj ceni!

Pogledajte našu Outlet kolekciju sa više od 300 proizvoda i iskoristite priliku da kupite originalne proizvode iz našeg Outlet-a po nižoj ceni.

Ali požurite! Proizvodi na sniženju su dostupni do isteka zaliha.

Proizvodi iz outlet su bili izloženi na Sajmu ili nekom showroom-u, ali su u dobrom stanju. Cene su snižene i količine su ograničene!,

GIR Outlet obuhvta proizvode koji se više ne proizvode, iz stare kolekcije, izložene proizvode, koji mogu imati blage tragove korišćenja ili diskoloraciju.
Ako je proizvod oštećen ili korišćen, to će vam biti naglašeno. Proizvodi iz Outlet kolekcije se ne mogu refundirati ili zameniti i prodaju se u viđenom stanju.
Ukoliko imate pitanja u vezi sa stanjem predmeta, preporučujemo vam razgovor sa jednim od naših savetnika.
U slučaju neispravnog proizvoda, biće obezbeđen puni povrat novca. Zadržavamo pravo da izmenimo uslove i odredbe Outleta u bilo kom trenutku, ako to smatramo razumnim i neophodnim.

U GIR Store-u imate jedinstvenu priliku da kupite originalne dizajnerske komade za deo njihove originalne cene. U okviru letnjeg sniženja se nalazi oko 300 proizvoda uključujući Ligne Roset , Muuto, Normann Copenhagen i druge proizvode, limitiranih serija, i vaše omiljene klasike.

Pssst …
Pogledajte delić od celokupnog Outlet sniženja

U okviru Outlet kolekcije, možete pronaći nameštaj, osvetljenje, kuhinjske predmete i aksesoare za Vaš dom. Proizvodi su dostupni dok traju zalihe, zato ne čekajte!

Povedite prijatelje i pridružite nam se u GIR Store-u svakog radnog dana od 09 – 20č i subotom od 10 – 16h i pogledajte  GIR Outlet Sale!

Ne čekajte, transformišite svoj dom sa inovativnim dizajnom za savremen život