Jedan brend, jedna priča: Notre Monde postaje deo Ethnicraft-a

Početak nove godine je uzbudljivo vreme ispunjeno ciljevima, snovima i novim počecima. 2020. godine ovo posebno važi za kompaniju Ethnicraft.

Ove godine se zvanično spajaju sa dugogodišnjim partnerom Notre Monde, čije proizvode znamo da volite. Zajedno sa Ethnicraftom, nastaviće da stvaraju bezvremenski nameštaj i sofisticirane aksesoare pod okriljem imena Ethnicraft.

„Ethnicraft zajednica sastoji se od onih koji traže atmosferu, i koji žele da žive u okruženju koje je lično i prenosi toplinu i emociju. Ne po jednom određenom stilu, već stvaranjem svog jedinstvenog stila. Dizajn procesi Ethnicraft i Notre Monde-a ciljaju istu publiku koja traži atmosferu i zato smo uzbuđeni što najavljujemo spajanje ova dva brenda. “- Benoit Loos, generalni direktor Ethnicraft-a.

Notre Monde-ova dizajnerka, Dawn Sweitzer, ostaće glavni umetnički um iza aksesoara.

Od svog detinjstva u Ohaju, na otvorenom, radoznalosti za životom i mnogih putovanja širom sveta, Dawn je sakupljala slike i senzacije koje sada bez ograničenja kanališe u svoj umetnički rad. Njene višestruke inspiracije dovele su do izuzetno bogatih slikovnih kompozicija, zasnovanih na apstraktnim, složenim i modernim uzorcima, raspoređenih u kombinacije i uzastopne slojeve koji su u interakciji sa materijalima, bojama, teksturama i finišama.

Notre Monde kolekciju kao i Ethnicraft kolekciju možete videti i kupiti u GIR Store-u na adresi Trešnjinog cveta 5, Beograd.