Nova Ethnicraft kolekcija 2021

Nova godina, novi favoriti!
S velikim entuzijazmom smo očekivali novu Ethnicraft kolekciju 2021, koju vam predstavljamo. Kao i prethodne godine, trend u dizajnu enterijera je fokusiran na personalizovanost i autentičnost.

Više od 25 godina, Ethnicraft kreira nameštaj vanvremenskog dizjana i od kvalitenih materijala.

TNajbitnija karakteristika Ethnicraft-a je da proizvede dobar dizajn koji se odlikuje autentičnošću, jednostavnošću i kvalitetom. Nova kolekcija Ethnicraft iz 2021. godine namenjena je svakoj sobi ili prostoru: od nameštaja koji definiše namenu prostora, do predmeta koji mu daju dodatni smisao.

Trpezarijski stolovi u svakom ambijentu predstavljaju mesto za okupljanje ljudi. Ethnicraft ima široku kolekciju stolova u mnogim veličinama i stilovima, pogodnim za sve vrste situacija. 
Dobra zabava je zagarantovana.

Unesite konstruktivnu eleganciju i savremenu izradu u svoj životni prostor na otvorenom. Najprodavaniji komadi nameštaja, brenda Ethnicraft sada su posebno prilagođeni da budu izdržljivi, stabilni i otporni na vremenske prilike, stvarajući neprimetnu harmoniju između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora.

Danas se Ethnicraft kolekcija može pohvaliti brojnim komadima nameštaja posebno dizajniranima za olakšavanje poslovne strane, naših života. Njihovi proizvodi su funkcionalni, fleksibilni, lepi i izdržljivi i predstavljaju savršen izbor za održavanje toplog i inspirativnog radnog prostora. Jer ideja hladne i bezlične kancelarije pripada prošlosti.

Od izlaska do zalaska sunca, bez obzira na funkciju, Ethnicraft-ov nameštaj pruža potrebnu podršku tokom celog dana. Komadi iz kolekcije za sedenje dosledno kombinuju udobnost i bezvremenski dizajn, omogućavajući vam uživanje u njima dugi niz godina.

Sve Ethnicraftove komade nameštaje, karakteriše bezvremenski dizajn, koji zdržava sezonske trendove i dobro se povezuje sa različitim stilovima i mogu se preneti iz jednog u drugi ambijent, prenoseći priče jednog života u drugi.

Svi Ethnicraft proizvodi, su dostupni u GIR Storu. Na sledećoj strani, možete pogledati sve novitete iz nove kolekcije Ethnicraft 2021.