Otkrijte Ethnicraft novitete!

Glavni cilj brenda Ethnicraft je da proizvede dobar dizajn koji se odlikuje autentičnošću, jednostavnošću i kvalitetom. Nova kolekcija Proleće/Leto namenjena je svakoj sobi ili prostoru: od nameštaja koji definiše namenu područja, do predmeta koji ga sloje značenjem.

Bok Bench in Black

Prvo lansirana 2016. godine nakon nekoliko godina dizajna, razvoja, nekoliko pogrešnih koraka i važnih tehnoloških inovacija, stolica Bok brzo je postala najznačajniji Ethnicraft komad. Od tada se kolekcija Bok proširila sa stolice na poznati trpezarijski sto, ali i na širu paletu proizvoda dostupnih u različitim bojama i materijalima. Sada pozdravljamo Bok klupu. Savršeno će se upariti sa vašim trpezarijskim stolom ili kao samostalni komad uz zid, u hodniku ili na dnu kreveta.

Ellipse Sofa in Oatmeal

Crtajući sofu Ellipse, dizajner Jacques Deneef smislio je elegantan komad s izdašnim vazdušastim sedištima. Prirodna tkanina tkana je isključivo za Ethnicraft u Belgiji. Njegov premaz odbija mrlje, sprečavajući male životne nesreće. Dostupne u „Oatmeal“ ili „Ash“ nijansi, ove sofisticirane, a jednostavne boje savršeno će se uklopiti u urbani stan, ali i u seosku kuću.

„ Ideja je bila da se osmisli mono-volumen sofa sa elegantnim izgledom, koji daje njegov zakrivljeni odsjajni oblik i glatki zakrivljeni naslon.“

Jacques Deneef

Sphere stočić – Prirodni mineralni prah i pigmenti u boji mešaju se da bi stvorili jedinstvenu boju stola i mineralni finiš. Diskretna, čvrsta bronzana konstrukcija izdignuta je od poda, što ovaj stočić čini još elegantnijim. Dostupni su u dve veličine.

Da bi pružio najbolju moguće uslove za vašu kancelariju, Ethnicraft je počeo da distribuira kancelarijsku stolicu RBM Noor kompanije Flokk. Sa Flokk-om dele pristup dizajnu usmerenom na čoveka i standardima visokog kvaliteta.

Takođe, ove sezone neki od bestselera Ethnicraft-a poput Ribbon ​​Shelf, Vall Shelf i Light Frame Mirror dobili su novu nijansu – sada su dostupni i u crnoj boji. Ova nijansa učiniće da se vaši omiljeni predmeti dodatno istaknu.

Svi Ethnicraft proizvodi su namerno bezvremenski. Izdržava trendove i dobro se povezuje sa različitim stilovima i mogu se preneti iz jednog u drugi dom, prenoseći priče jednog života u drugi. Dostupno u GIR Storu, Trešnjinog cveta 5.