Pokloni za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je tu, iza ćoška, i kao i svake godine, svi se raduju novim i specijalnim kolekcijama kojima mogu da obraduju ljubitelje dizajna.

Ljubav je u vazduhu

Kada je dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je tu iza ugla, što znači da ni proleće nije daleko. Ipak, leptirići počinju da lete, u stomaku, već za Dan zaljubljenih. Parovi iskazuju svoju ljubav 14.februara, tako što se međusobno daruju poljupcima, cvećem i drugim poklonima.

Snaga cveća
Ništa nije bolje od buketa cveća …

Balance Vase - Set of 3

Balance set vaza brenda Muuto

Elevated vaza brenda Muuto

Odakle dolazi tradicija?

Mnogi ne znaju, ali Dan zaljubljenih nisu izmislili zlatari i cvećari. Valentinov dan dolazi iz srednjevekovne Engleske, koji zbližava ljubavnike, još u 15.veku. Čak i tada su ljudi, darivali jedan ili čak i dva poklona, kao znak ljubavi.

Ogledalce, ogledalce…

Pendulum ogledalo iz GIR kolekcije

Ogledalo Poise brenda Ferm Living

Kako se danas širom sveta, proslavlja Dan zaljubljenih?

Danas, ovaj dan se obeležava na različite načine: u Evropi i Americi, parovi  međusobno daruju poklone, u duhu klasičnog Valentinovog dana. U Južnoj Africi, on se javno obeležava, dok u Japanu, žene ponekad daju poklone svojim šefovima. Običaj da se na ogradma mosta stavlja katanac, dolazi iz Italije, dok ga Finci slave “Dan prijateljstva“, gde daruju poklone dragim ljudima. U Srbiji, ova tradicija se odnosi na proslavu Svetog Trifuna. Ovaj svetac je zaštitinik vina i vinogradara , kao i bračne ljubavi i mešusobne lojalnosti. Ono što je zajedničko za sve kulture, jeste da se poklonima iskazuje naklonst ka ljudima do kojih vam je stalo!

Ali,
To ne mora uvek da bude cveće!
Za vas smo kreirali ideje za najlepši poklon.

Kada dođe Dan zaljubljenih, ostanak kod kuće je definitivno najbolji izlazak. Dom je tamo, gde je srce. Bilo da planirate ugodnu romantičnu večeru ili preferirate atmosferu u kombinaciji sa malo dramatike, evo nekoliko saveta, kako da u svoj dom unesete romantičnu atmosferu.

Pogledajte naše predloge u novom katalogu za Dan zaljubljenih ovde!

Dan zaljubljenih je… romantična večera u krevetu

Preskočite fensi večeru i filmove i priredite svojoj voljenoj osobi gastronomski užitak kod kuće. To je zaista jednostavan način da joj pokažete koliko vam je stalo – i kako se snalazite u kuhinji. Posude za kuvanje i posluživanje, dolaze u tri veličine, mogu se slagati jedna u drugu i idealne su za upravo ovakve trenutke. Posude su pogodne i za mikrotalasnu pećnicu i otporne do 230°C.

Set Cook & Serve brenda Rig-Tig

Dan zaljubljenih je … zajedničko opuštanje

Nema boljeg načina za podizanje raspoloženja za Dan zaljubljenih od tople kupke, romantične večere i atmosfere koju prave prigušena svetla. Carrie LED lampa omogućava tri različita nivoa osvetljenje, u pet boja i to do 10 sati.

Candelabra svećnjak brenda Muuto

Carrie Lamp brenda Menu

Dan zaljubljenih … uživajte u prijatnom aperitivu

Dan zaljubljenih je jedan od najboljih razloga da otvorite bocu šampanjca. Uparenih sa predivnom rebrastom strukturom, Ripple čaša za šampanjac, predstavljaju dizajn klasik za penušava vina.

Ripple čaše za šampanjac brenda Ferm Living

Bez obzira da li ste u savršenoj vezi ili još uvek tražite ljubav, uživajte u pregledu ovih ideja za poklone za ljude do kojih vam je stalo (ili razmislite o posebnoj kupovini za sebe)!

Želimo Vam sretan Dan zaljubljenih sa kim god i gde god bili – ali zapamtite, uvek sa stilom!