Povratak u školu!

Pomoći vašem detetu da postignu svoje snove počinje ranije nego što mislite. Dok su deca ispunjena uzbuđenjem u prvim danima škole, roditelji su ispunjeni mislima „Da li sam dovoljno pripremljen?“

Naši predlozi za stvaranje prostora za učenje, igranje i opuštanje će im probuditi maštu dok ih pripremate za vreme povratka u školu.

1.  Verso Desk – Ethnicraft

Good Studio stvorio je jednostavan i minimalistički sto, sa kompaktnim proporcijama. Idealno za ljude koji cene prirodnost materijala, ali vole urbani način života. Najbolji savet je da deci obezbedite jednostavan radni prostor da izraze svoju kreativnost, istražuju maštu ili samo sanjarenje. Obojene drvene fioke dopunjuju dizajn stola sa efikasnim prostorom za skladištenje, ali istovremeno čine ga elegantno. Dostupan u beloj i crnoj boji.

2. Brida stolica sa rukonaslonom – GIR

Brida stolica predstavlja rezultat kombinovanja savremene tehnologije obrade drveta i precizne ručne izrade. Jedinstvenost serije se može videti u detaljima uspravne ivice koja se kreće kroz kontinuiranu liniju i vezuje naslon za ruke i naslon. Čisti uglovi i površine naglašavaju osećaj masivnosti i čvrstine, dok istovremeno postiže vizuelno prečišćenu, elegantnu i fluidnu formu. Opcija izbora nekoliko različitih boja, modifikuje karakter same stolice i na taj način ga čini lako prilagodljivom za svaku sobu.

3. Pribor za školu – Design Letters

Svi znaju da nema ništa bolje od svežih nekoriščenih notesa! Ako želite da se zabavite, sa blagim dodirom jedinstvenosti, onda vam predlažemo da pogledate našu ponudu Design Letters priborom za prvi dan škole. Sa poznatim fontom Arne Jacobsena iz 1937. godine i jednostavnom idejom, možete ga učiniti vrlo ličnim. Važne vesti! Dajemo vam 30% popusta na celu kolekciju Design Letters.

4. Snurk Posteljine

Da li imate malog astronauta ili neodoljivu princezu? Imamo savršeni poklon za prvi dan škole! Snurk je jedan od čudesno jedinstvenih i smešno kreativnih brendova koje smo ikada sreli kada je u pitanju kreiranje savršene spavaće sobe za male avanturiste!

5. Tip Lamp i Cosy in Grey Lamp – Muuto

Od glavne rasvete za sobu do dečijih noćnih svetala, naši predlozi osvetljenja ne samo da će da učine da se osećaju sigurnijim, već su i bezbedne za korišćenje. Naša preporuka je Tip Lampa za sto i Cozy in Gray za ambijentalno ili noćno svetlo.

6. Dodaci za sobu i igračke – Ferm Living 

Ukrasite dečiju sobu sa očaravajućim dizajnom iz Ferm Livinga koji će probuditi maštu vaše dece. Istražite jastuke, ćebad ili igračke, napravljene posebno za naše najmladje.      

Posetite nas u GIR Storu, Trešnjinog cveta 5.