Specijalne promocije

Otkrijte naše omiljene dizajnerske komade po sniženim cenama! Na ovoj stranici pronaći ćete sve naše trenutne kampanje i najnovije promocije. Nove ponude i ponude čemo dodavati često, zato budite sigurni da ćete se vratiti na ovu stranicu s vremena na vreme. Kampanje važe samo ograničeno vreme – ne propustite ih!

Iskoristite našu promociju i uštedite 10% na sve Fatboy proizvode! Ove godine ostanite kod kuće i poštedite sebe gužvi u saobraćaju ili pakovanja torbi. Vaše dvorište ili terasa vam mogu pružiti nezaboravan odmor. Sa Fatboy-em imate sve što vam je potrebno da osetite sve letnje čari. Uživajte u svom ambijentu, kao na obali mora. Kampanja traje do 10. avgusta.

Ne propustite priliku da uštedite 10% popusta! Fatboy Original je toliko udoban da će vam biti teško da ustanete iz njega. Međutim, osvežavajuće kupanje u vodi u toku toplog u dana može biti veoma primamljivo. Šta ako vam kažemo da možete da iskombinutejte i jedno i drugo? Uz Floatzac, Fatboy vam nudi savršeno mesto za leto. Novorazvijeni lazybag za vodu, ili još bolje, na vodi. Floatzac vam omogućava da doživite prepoznatljivu udobnost vašeg omiljenog lazybag-a dok plutate po vodi.

Voliš da se družimo? Uz Fatboy, to uopšte nije problem. Još bolje, Fatboy vas ohrabruje da to učinite! Uz Headdemock Sunbrella, možete uživati u ležećem položajuna, toliko da ćete tu udonsost i izdržljivost želeti tokom cele godine. Ne treba vam ni drveće ni konopac da biste iskusili ovaj luksuz, jer je Fatboy-eva ležaljka Headdemock sigurno vezana za čvrst i jedinstveno dizajniran okvir.

Ligne Roset – Alcantara Material

Ligne Roset, renomirana francuska marka nameštaja i stila života, sa zadovoljstvom najavljuje da će od 1. jula do 31. avgusta nuditi popust od 15% na svaki proizvod tapaciran u Alcantara®. Inovativni, luksuzni materijal koji je rezultat jedinstvene i zaštićene tehnologije. Kombinuje estetiku, funkcionalnost i trajnost da bi se stvorio materijal koji prkosi klasifikaciji; je prozračan, perljiv, mekan i udoban. Promocija Alcantara® biće dostupna isključivo u GIR Storu tokom ovog leta.

Explore more

Sada je savršeno vreme za kupovinu omiljenih dizajn komada u našem Design Outletu – uz daljnja sniženja, možete uštedeti do 50% na bezvremenskom nameštaju, osvetljanju, aksesoarima i još mnogo toga od naših omiljenih skandinavskih brendova. Zalihe u prodaji su ograničene, zato budite brzi!