Ostanite kod kuće, Mi smo online

Naša misija je da Vas svakoga dana inspirišemo informišući Vas o aktuelnim trendovima u industrijskom dizajnu i umetnosti.  Zaustavljanje novog Covid-19 virusa trenutno je za nas najveći prioritet. Želimo da vas obavestimo o posledicama trenutne situacije i da odgovorimo na najvažnija pitanja.

U toku ove delikatne situacije, tokom pandemije, GIR fabrika nastavlja sa svojom redovnom proizvodnjom. Ustanovili smo nove protokole poslovnih aktivnosti i preduzeli sve mere brige i zaštite kako bismo osigurali zdravlje svih zaposlenih i stabilnost poslovanja.

U skladu sa merama Vlade, a i kako bismo osigurali bezbednost našim Klijentima, radnicima i njihovim najbližima, doneli smo odluku da od 23.marta privremeno zatvorimo GIR Store. Izvinjavamo se unapred u vezi svih neugodnosti, koje to može da vam prouzrokuje, ali ovim želimo da podržimo preporuke da se ostane kod kuće.

Dok svi prilagođavamo svoj život novonastaloj situaciji, imate mogućnost da više uživate i poboljšate svoj stambeni prostor. Ukoliko Vam je potrebna inspiracija ili informacija, javite nam se putem naših društvenih mreža ili na [email protected]

Istovremeno obaveštavamo vas da nas možete posećivati naš sajt i sva dodatna pitanja nam uputiti na [email protected] Na našim društvenim mrežama možete pronaći zanimljive priče, u kojima možete da uživate dok provodite vreme kod kuće.

Na našem sajtu smo spremili specijalnu ponudu proizvoda, sa posebnim popustom i besplatnom isporukom na Vašu adresu.

Selekcija najprodavanijih komade iz Ethnicraft kolekcije je na 30% popusta, dok su komadi iz uvoza, koje trenutno imamo na stanju na popustima od 10-40%. Cela GIR kolekcija je na 30% popusta. Sve što trenutno imamo na stanju, možemo Vam isporučiti preko kurirske službe. Proizvode iz Ethnicraft i GIR kolekcije isporučujemo sa rokom isporuke od 10 nedelja.

Ostajemo otvoreni i za nove porudžbine iz svih kolekcija, koje nisu deo aktuelne ponude.

Ova specijalna ponuda važi za period od 23.marta – 11.aprila.

I dalje vrlo aktivno nadziremo situaciju i postupamo u skladu sa uputstvima evropskih i državnih institucija.

Nadamo se da ćemo uskoro moći da Vas ponovo pozovemo u naše prodajne objekte, a do tada ostajemo u digitalnom kontaktu.

Budite zdravi, jaki i na sigurnom!

#GIRtakescare #staysafe #ostanikodkuce