Stribbo dečiji nameštaj u GIR Store-u

Stribbo nameštaj donosi svež, savremen dizajn u dečijem nameštaju i enterijeru. Polazeći od porodice i smatrajući se njenim delom, Stribbo je razvio i proizveo predmete koji će roditelji voleti a njihova deca uživati u njima.

Stribbo nameštaj dolazi iz zemlje sa bogatim prirodnim resursima i bogatom tradicijom drveta i zanatstva. Inspirisan mogućnostima, ovaj brend je uspeo da ostvari svoje ciljeve i kreira visoko-funkcionalni i pre svega estetski dečiji nameštaj. Za dizajn, Stribbo je angažovao talentovani tim dizajnera i inžinjera koji su ostvarili njihovu viziju. Za izradu dečijeg nameštaja, fabrika koristi visoko kvalitetne i pre svega održive materijale. Ovo je samo od jedan od razloga zbog kojeg smo odlučili da našu porodicu partnerskih brendova obogatimo za još jednog člana – Stribbo nameštaj.

Stribbo je sinonim za moderni, snažni, održivi i pre svega bezbedan dečiji nameštaj.

Drvo korišćeno za dečije proizvode potiče iz lokalnih šuma u Bosni i Hercegovini i donosi osećaj topline i evocira uspomene iz detinjstva. Stribbo predstavlja vezu s prirodom koju smo imali kao deca i koju želimo da zadržimo danas u svojim domovima, za svoju decu.

U GIR Store-u možete pronaći izbor dečijeg nameštaja Stribbo poput „Shuma“ kolevke. Shuma je dečiji krevet inspirisan idejom kreiranja male oazu mira za vaše najmlađe, kako bi odmarali i sanjarili. Nakon što vaše dete preraste krevet, dodavanje zabavnih i udobnih jastuka može krevetić pretvoriti u sofu na kojoj se dete može opustiti ili igrati. Shuma je dizajnirana od strane GRUPA Studio

Stribbo nameštaj može biti element koji pomaže u stvaranju zdravog okruženja, sigurnog i mirnog mesta u kojem dete može rasti. Njihov moto je da stvaraju nameštaj koji traje, i koji će se prenositi između generacija.

Posetite nas na adresi Trešnjinog cveta 5, i otkrijte našu pažljivo kuriranu selekciju nameštaja i aksesoara za najmlađe.