Novi Ferm Living dom

Prošlog meseca, danski brend ferm LIVING otvorio je vrata svog prvog butika i salona u srcu Kopenhagena. Smešten između slikovitih kanala i kućnih brodića u Kristijaniji, njihov nadahnjujući novi dom smešten je u istorijskoj zgradi koja potiče još iz 1777. godine. Prostire se na 450m² prostora u prizemlju, a ovde možete kupiti njihovu celokupnu kolekciju ferm LIVING. Kao i odabran izbor starih predmeta, biljaka, knjiga i ostalih aksesoara za vaš dom.

„ Ovo je uzbudljiva prekretnica za ferm Living. Oduvek nam je bio san i cilj da imamo prostor u kome možemo dočekati javnost u našem ferm Living univerzumu. Da smo to mogli da učinimo na tako prelepoj, istorijskoj lokaciji u srcu našeg voljenog rodnog grada, za nas je veoma uzbudljivo. “ – Osnivač i kreativni direktor Trine Andersen

Prostrani prostor odlikuje se predivnim arhitektonskim detaljima, uključujući visoke plafone, lučne prozore, cigle i neobrađene grede. Skulpturalna zemlja čuda prekrivena svežim zelenilom podeljena je u različite ambijente, pružajući beskrajnu inspiraciju za svaki deo kuće.

Iako je vrlo nezgodno vreme, ali planirate put do Kopenhagena, ne zaboravite da posetite novi dom ferm Living-a, smešten u Kuglegardsvej 1-5 1434, Kopenhagen.